8 Eylül 2011 Perşembe

MEKTUPLAR ( Sevgili '' T '' )

Sevgili ‘’ T ‘’

Sen dışardan bakınca , tıpkı su gibisin  naifliğin karşısında  eziliyor insan. Her an kırılmaya müsait olduklarından evin en kıymetli köşesine gizlenen biblolar gibisin . Her an tuzla buz olacakmış gibi bir halin var .Oysa hayat karşısında öyle bir duruşun var ki ,gözü kara ,dimdik Uzaktan bakınca öle oluyor işte sanıyorlar ki her şey gönlümüzce ..Bazen fotoğraflarına bakıyorum . İnsan onlara bakarken kimseden  olmasa bile Tanrıdan utanır Bu kadar güzel gülümseyen ve gözleri hala lunapark şenliğinden olan birinin kalbini kim niye kırmak istesin ki.. İnsanlar sevgli ‘ T ’ Tanrıyı hep uzakta arıyorlar.

Gün içinde belki bilmem kaç defa konuşuyoruz seninle .. Mutlaka selam vermeliyiz bir birimize .. Heyy demelisin önemli bişiy oldu ..Ben meraktan gebermeliyim sonra birlikte gülüşmeliyiz .. Ama mutlaka selam vermeliyiz  kederle yada sevinçle .. Sonra birbirimizi teselli etmeliyiz günün en absürt zamanlarında.Hep gitmek istiyoruz buralardan uzak şehirlere,Hani uzak dediğim de ,şöle uzatıp ayaklarımızı biraz müzikten ,biraz kitaplardan, biraz insanlardan en çokta aşktan konuşacağımız deniz kenarı bir kasabaya olsa gerek.. Yoksa gitmek istesek sevgili ‘’ T’’ ohoo.. .


Bir gün diyorum şu konuştuklarımızın hepsini yapmış olacağız.Şarkıda dediği gibi o çok sevdiğimiz şarkıda '' kafa nereye biz oraya ''...Çok uzak bir sahil kasabasında hani o çok sevdiğimiz adamların yassını tutmaya ya da çok sevdiğimiz kadınların kulaklarını çınlatmaya gitmiş olacağız..Üzülme demenin kimseye faydası olmaz biliyorum .Madem yaşamak her koşulda adil değil Dünyanın  ‘’ adaletsizliği ‘’ bir gün bizi de bulacaktır eminim.Yani demem o ki insan bir kız kardeş için kanbağından ötesine ihtiyaç duyar sende onlardan birisin .. Bir gün her hangi bir hikayenin en güzel yerinde güzel gözlerine bakarak anlatırım belki de  uzun bir gün dönümün de. Ne çok sevdiğimi ,sevmeyi beceremediğimi ,güldüğümü ve ağladığımı.. Ama sevgili ‘T bilmelisin  orda olman bana huzurlu ve iyi geliyor ..

Öperim güzel gözlerinden hep sevgiyle ,

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Mektuplar ne güzel şeyler. Hele bir de böyle sevgiyle yazılmışsa.

Parpali

Evren dedi ki...

içtenlikli... tıpkı sahibi gibi.
öperim ben sizi...

Adsız dedi ki...

tam da sana tamam alıntıların, seçtiğin şiirler çok güzel ama ben senin içten kelimelerini de özledim diyecekken mektubunla karşılaşmak ne güzel...

*pop-up penceresi olarak açılmayanlara yorum yapamayan beenmaya...

Ateş Böceği dedi ki...

severim seni Parpalim :)

Ateş Böceği dedi ki...

:) ehii bizde sen öperiz kii çok :)

Ateş Böceği dedi ki...

Çok yazasım var çokda yazıyorum aslında ama bu aralar hep yazasım var durmadan :) öperim