6 Ekim 2011 Perşembe

ASLINDA BENİM BABAM ÇOK ZENGİN

Şimdi şöyle düşünmeni istiyorum pek kıymetli okur.. Bir muhasebe departmanı var ,bir satış departmanı ve bir Teknik servis departmanı düşündün mü ..Aferim çok düşüncelisin..Ve beraber düşünmeye devam edelim bu birimlerin hiç birinin bir biriyle konuşmadığını ve senin de bunlar arasında ki olmayan koordinasyonu sağlamaya çalıştığını da ekledin mi üstüne .. Hepsinin ve senin de aksiden de öte  nalet olduğunu da eklediğimiz zaman  hoşgeldin artık sen de benim mesai arkadaşımsın..Önlem alman açısında bir kaç önerim olacak öncelikle çelik gibi sinirlerin olmalı. Çünkü ; sabah sabah ,sinirlerinin hoplaması ,sonra işte ne bilim aç karnına bir paket sigara içecek kıvama gelmen , küfür etmen üstüne sinirden lan ne olacak benim bu halim deyip gözyaşlarına boğulman an meselesidir.Baştan şunu da kabul etmen gerekiyor  ki satış yapanların bir çoğunun  gerizekalı olma potansiyelleri vardır. Çünkü hesap makinesiyle hesap yaparken ,aaa bu hesap makinesi bozukmuş lan valla ben hesabı doğru yaptım diyecek kadar abarta biliyorlar olayı önlemini mutlaka al.Muhasebecilerin hemen hepsi her şeyi iyi bilirler kanunları ezbere ki avukat bile olabilecek potansiyelleri vardır faka hayat işte muhasebeci olmuşlardır gözlüklüdürler her şeyi iki kere anlat anlamaya bilirler ..ve çok hesap yapmaktan beyinlerine giden kan suya kesmiş olabilir aldırış etme .Teknik servis ki teknik olmayan servis yoktur zaten kendileri olmadan iş yerinin batacağını  söyleyen bir sürü adamdan oluşur .Hep yoğundurlar ,çok çalışıyorlardır az para kazanıyorlardır senin işini geciktirme hakkına sahiptirler üstüne bir de çemkirirler ,sen de altta kalma mutlaka çemkir.Bunları anladıysan ki aferim çok anlayışlısın Neden burda çalıştığımı şöyle açıklayayım ..Aslında benim babam çok zengin ben amelelik yapayım hayatı öğreneyim diye buraya gönderdi.İnandın mı ben de inanmadım .Allahta böle işin belasını versin benim de birlikte...

14 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

töbe allaaam o ne biçim laf be bela mela alıcam ayağımın altına. siktir et her ne haltsa, iş işte hepsi aynı halt!

đerkenαя dedi ki...

Allah korusun :)

maigloken dedi ki...

zaten çalışmak güzel olsa üstüne neden para versinler ki dimi ama :) aksine bizden istemeleri gerekir...

Avram dedi ki...

Valla ben orada olsam, onalr lanet ve de nalet kelimesini yeniden tarif etmek zorunda kalırlardı..İş işte, takma o kadar kafana. dil çıkart geç gitsin.

beenmaya dedi ki...

şu belayı her lafına sokup en çok da işin içine kendini katıyorsun ya işte ben bu duruma muhasebe ve teknik servis departmanlarından daha çok sinirleniyorum bak demedi deme ://

buraneros dedi ki...

Çoook şekersin:))

ayşegül dedi ki...

Yavrum bi sakin ol,elini adama bulama,bi dur nefes al ver bakim.naçizane tavsiyem ballı lokumum;normal yollardan emekli olamadan,kafana huni takıp malulen emekli olma yolu çekici gelmiyorsa sana,boşvereceksin,her saçmalığa deli deli güleceksin.öperim böcüküm :)

Ateş Böceği dedi ki...

aYŞEGÜL :Özledim ama sen nerdesin kiii :(

Ateş Böceği dedi ki...

Pililim : Galler prensesi olaymışım ben ne var yaniii

Ateş Böceği dedi ki...

Darkenar :Hepimzi balım hepimizi ayrı ayrı

Ateş Böceği dedi ki...

maigloken :Hıh işte bana bunlarla gel bebemm :)aynen katılıyorum

Ateş Böceği dedi ki...

AVRAM:He tepeme huni taktımm zaten :

Ateş Böceği dedi ki...

beenmaya :Tam yorumlara cevap veri,yordum ki işler girdi araya yarım kaldı :) eee hımm şey yaniii şöle oluyor demeyeyim bundan sonra..

Ateş Böceği dedi ki...

buraneros :ordan bakınca öle mi görünüyorum gerçekten ..aslında çirkefin tekiyim yanii :)))