3 Ağustos 2011 Çarşamba

....'e Mektuplar

(*)  Ayrılık  ne biliyor musun? ne araya yolların girmesi, ne kapanan kapılar, ne yıldız kayması gecede, ne güz, ne ceplerde tren tarifesi, ne de turna katarı gökte...insanın içini dökmekten vazgeçmesi ayrılık..




Ben o günden beri kimseye yeteri kadar dök(e)medim içimi.Çok seversem eğer ,çok sevilirim sandım yanıldım.Aynı çukura defalarca düştüm.Pişmanlıklarımdan pişman olup tekrar pişman olacağım işler yaptım.Bir bardak çayla iki paket sigarayı bir nefeste bitirip çok sabahladım.. Sevmemem gerekenleri hep sevdim bir tek onlar beni yanıltmadılar. 

İnsan değiştim sanıyor çok büyük palavra oysa hiç değişmiyor ..Bak mesela ben yine aynıyım , sadece daha çok sigara eşlik ediyor gecelerime .. Kütür kütür buz yiyorum yine herkesten gizlice.Her şeyi kendime dert ediyorum yine ,dün yolda gördüğüm köpeğin bir köşede içli içli su içiyor olmasına ve benim o bir bardak suyu ondan esirgeyen Dünyaya küfürler savurmam arasında gelgit yaşıyor olmamı başka türlü açıklayamam kimseye ..Arada sırada hastalanıyorum , hastaneleri hala sevmiyorum ama hap niyetine iki gün kafadan izin yapıyorum..Doktor, bu hızla sigara içmeye devam edersem ,öleceğimi söylüyor..Delirmekte bir tür intihar şekli diyemiyorum ..Acıdan ölünür sanıyor insanlar .. Ölünmüyor ,ölünemiyor acı dediğin ne ki zaten kişiye göre değişen bir durum neticede.. Ben insanlara  çarpıyorum , içim kanıyor .  Ve  geçsin diye insanlar bulup yarabandı niyetine avunmaya çalışıyorum ama olmuyor nitekim ölünmüyor da.. Bu şekilde yaşayarak sadece intihar süsü verilmiş hayatlar çoğalıyor..

Sık sık ve hiçte zor olmayan şekillerde saçlarımı kestiriyorum .. Bazı geceler  rüyamda yolduğumu sandığım saçlarım ,ve her seferinde korkuyla yerimden sıçradığım kabuslarım yok artık .. Her geçen gün ,daha çok çirkinleştirdim kendimi ve sevdiklerimi hep hırpaladım .. Buna rağmen  eğer  biri çıkıpta beni sevdiğini söylerse  gerçekten sever diye düşündüm tabi sevmediler ..

Hani hayat nasıl gidiyor diye sorarsan aynı ..Sabah neşeyle uyanıyorum.Akşam eve ayaklarımı sürükleyerek dönüyorum.Kim sorarsa hayat nasıl diye '' iyi gitmiyor ama kötüde diyemem'' deyip ayak üstü geçiştiriyorum .. Güçlü görünmekten ,insanların beni hep güçlü sanmasından ve bu yanılgılara sebep olan kendimden çoğu zaman nefret ediyorum ..Ve bu sanrıların ardından çok ağlıyorum.Yaşlanıyorum fakat buna rağmen uyuyan güzel masalına hala yürtekten inanıyorum..her gün gördüğüm kahrolası bir rüya işte..Hiç bir zaman gökten üç elma düşmüyor .. Kimse mutlu olmuyor ..Mutluluk istememli zaten çok saçma mutlu olunacak olsaydı Tanrı  sınav dermiydi yaşamaya ..Hiç bi sınavın sonu mutlu bitmez , hep eksik yaptığım bir şeyler vardır neticede.. 

(*)  Ayrılık  ne biliyor musun? ne araya yolların girmesi, ne kapanan kapılar, ne yıldız kayması gecede, ne güz, ne ceplerde tren tarifesi, ne de turna katarı gökte...insanın içini dökmekten vazgeçmesi ayrılık..

Ben 17 yıldan beri kimseye yeteri kadar dök(e)medim içimi..

7 yorum:

Adsız dedi ki...

E aferim sana, bravo, şimdi ağlıyorum ama...

Vallahi bravo...

Alkışlar sana...

Sazan

Adsız dedi ki...

bu mektup neden bu kadar çokça kapsıyor beni
biz yani sen ben evrenlerimiz dahi farklı olduğuna göre birimizden birisi YALAN kaçabilir

turmaran68 dedi ki...

ben de yazıp göndereyim ayı yazdukların hepimiz hep çocuktuk bir zamanlar özlemler aynı

Evren dedi ki...

delisin sen... sınavdan 90 almaktır eteklerindeki taşları dökmek ve yüreğindekileri dökmek küçük kız, 100 almaktır sınavdan... 110 alacağını bilmektir hatta... seçmeli sorulardan hepsini cevaplayabilecek olduğunda halde 100lük kağıt vermektir. bile bile 110 alacağını şu hayattan sırf sistem 100 üzerinden diye yetinmektir 100le.

belh dedi ki...

acıdan ölünmüyor dedim daha 2 gün önce kendi kendime. Var mı hani ölen? Acıdan değil ki hiç biriniki. Acı ile gelen çeşit çeşit hastalıklardan ölüyorlar. Ve şimdi çok fena canım kütür kütür buz yemek istedi.

bay tükancı dedi ki...

yinede güneş doğuyor, yağmurlar herkesi aynı şekilde ıslatıyor.
güzel bakmak, güzellik getirir belki, olur ya hani güzel düşünür sigarayı azaltırsın, belki.

İ.x.İ.r dedi ki...

Yüreğine sağlık,yüreğime tercüman olduğun için.

Sevgiler..